2018-08-19

Scheepjes Cal 2018 - Ubuntu
*** FÖRHANDSBESTÄLLNING***
Detta paket är tillgänligt för förhandsbeställning, och kommer att
skickas ut allt eftersom fr.o.m 27 Augusti, men man kan även beställa paketet senare. Detta Cal kommer att finnas ute ett bra tag så ni kan hoppa på senare om ni vill. Men start är den 12:e september. 

***OBS*** om ni skall beställa annat garn utöver detta paketet så får ni göra en separat beställning för det, för annars så kommer den övriga beställningen att skickas ut tillsammans med Cal paketet. 

UBUNTU - är ett ord som härsammar från Nguni Bantu-språket som betyder " mänsklighet mot andra", men det betyder mycket mer än så, och det är svårt att definiera med bara ett ord eller en mening. 

Genom Crochet - A-longs har designern Dedri funnit en anknytning som påminner henne om essensen i Ubuntu: Anslutning, samhälle och ömsesidig omsorg för alla. 

Den begåvade Dedri Uys från bloggen LookatWhatIMade utformade denna vackra CAL i samarbete med Scheepjes. 
Mönstret för denna vackra hexagon - filten finns i tre olika storlekar med tre olika garn. Du kan därför göra en liten, mellanstor eller stor version. 

Ubuntu - Cal börjar onsdagen den 12 september och kommer att vara i 12 veckor. Varje onsdag eftermiddag kommer en ny del av det fria mönstret att släppas. Mönstret kommer att finnas som PDF-fil. PDF filerna kan laddas ner via den nederlänska och internationella Facebook gruppen och från Scheepjes.com
(se nedan)

Tutorials video kommer att följa varje mönster. Dessa kommer att göras av Esther från It’s all in a Nutshell. 

Tre storlekar är tillgängliga, small, medium och large. Den lilla filen är gjord i Scheepjes Cotton 8, Medium med Scheepjes Stone Washet och large med River XL och Stone Washed XL. 

kleurkaart-Ubuntuubuntu-extramaterial

Dimensionerna och pris. 

Small paketet: 120 x 104 x 60 cm Pris: 399 kr 
Medium paketet: 151 x 131 x 75,5 cm Pris: 999 kr 

Large paketet: 192 x 167 x 96 cm Pris: 1999 kr
Vill man ha hjälp med att få mönstret på Svenska så kan man skicka PM i Facebook gruppen Scheepjes cal så hjälper dom er med detta har jag fått reda. 

Mönstret finns på 5 olika språk 

  1. US English
  2. UK English
  3. Dutch
  4. German
  5. French


Precis som tidigare år är CAL värd för våra Facebook-grupper:

Official Scheepjes Facebook Holländska Grupp: www.facebook.com/groups/scheepjescal
Official Scheepjes Facebook International Group: www.facebook.com/groups/ScheepjesCAL.International